Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Budaörs / Blog / Sajtóközlemény / Itt a Machine Mouse vadiuj klipje

Itt a Machine Mouse vadiuj klipje

Itt a Machine Mouse vadiuj klipje képek

  • Machine Mouse - Itt a Machine Mouse vadiuj klipje
  • Machine Mouse - Itt a Machine Mouse vadiuj klipje
  • Machine Mouse - Itt a Machine Mouse vadiuj klipje

Itt a Machine Mouse vadiuj klipje információk

A Budaörsi Kézilabda Club hivatalos indulója lett a Machine Mouse új száma! Itt a klip!

A Budaörsi Kézilabda Club és a Machine Mouse a szezon elején kezdte együttműködését, amelynek keretében az együttes több mérkőzésen is fellépett, továbbá megalkotta a klub hivatalos indulóját. Az indulóhoz klip is készült az élvonalbeli szereplésre pályázó női csapat közreműködésével. A Pillanat című szám klipjét sajtótájékoztatón mutatták be 2014. január 24-én, Budapesten.
 

 
A klub és a zenekar közötti együttműködés gondolata már az előző szezonban is felmerült, de végül 2013 őszén sikerült összehozni a közös munkát. „Budaörsön tervszerű építkezéssel dolgozunk azon, hogy néhány éven belül meghatározó szereplővé váljunk a magyar kézilabdázásban. A sportszakmai feladatok mellett fontos szempont, hogy minden egyéb területen is profik legyünk, a megjelenéstől kezdve a nézők és a szponzorok kiszolgálásáig, szórakoztatásáig. Ennek a folyamatnak a része, hogy a Machine Mouse-nak köszönhetően egy indulóval is gazdagodtunk.”– mondta Kálóczi Imre, a klub társadalmi elnöke.
A kisfilm létrejötte hosszú folyamat eredménye, a zenekar az őszi szezonban több mérkőzésen és edzés után forgatott éjszakába nyúlóan a budaörsi sportcsarnokban. Fontos volt, hogy a csarnokban sötét legyen, ezért a forgatásokat csak este lehetett elkezdeni, így a lányok néha edzés után, fáradtan vágtak bele a számukra teljesen új munkába. Természetesen ettől függetlenül élvezték a feladatot, és rutinosan játszottak újra egy-egy akciót vagy esést a rendező kedvéért.
A csapat irányító-átlövője, Tápai Andrea számára nem volt újdonság a közeg, hiszen korábban szerepelt már reklámfilmben. „Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, és azt hiszem, ezt mondhatnám többes számban is, az egész csapat nevében. Igaz, kicsit fárasztó volt a feladat a késői kezdés miatt, de legalább kellemes hangulatban telt a munka, a srácokkal jót el tudtunk beszélgetni, viccelődni.”
A forgatások természetesen nem jöhettek volna létre Mihály Atilla edző engedélye nélkül, hiszen a lányok életében mindig a sport az első, céljuk, hogy minél hamarabb, lehetőleg már a következő szezonban az első osztályban szerepeljenek. Ennek érdekében edzőjük szigorúan megszabta, meddig tarthat számukra a forgatás, de az alatt már ő is buzdította és összefogta a csapatot. Sőt, még azt is megengedte, hogy néhány jelenet forgatására az öltözőben kerüljön sor, hogy kiderüljön, hogyan hangolódnak a lányok az edzésekre, mérkőzésekre.
A rendező, Cseri Péter elárulta, hogy a klip elkészítése nem csupán gyártási szempontból, a helyszín és a szereplők összehangolása miatt jelentett kihívást, hanem kreatív szempontból is. „A rockzenéről olyan szavak jutnak eszembe, mint a szabadság, szabadosság, a hedonizmus, a rendszer elleni lázadás, a kézilabda pedig nem biztos, hogy fedésben van ezzel.  Mégis, lévén szó csapatindulóról, a kézis lányokat, illetve a kézilabdát vizuálisan is össze kellett hozni a zenekarral. A végeredmény egy imidzsklip, ahol párhuzamosan láthatunk képeket a lányokról meccs közben, illetve a zenekarról. A közös pont végül a mérkőzésre megérkező, a lányokat a lelátóról buzdító zenekar jelenete.”  - mesélte a rendező.
 
 „Megtiszteltetés a Machine Mouse zenekar számára, hogy a budaörsi női kézilabdacsapat vezetősége a zenekart kérte fel indulójának megírására. Külön öröm, hogy az indulóhoz klip is készült, melyet a lányokkal közösen forgattunk. Fantasztikusan jó és gördülékeny volt a közös munka! Reméljük, ez a kisfilmben is látszik, és mindenki kedveli majd!” – mondta Ficzkó András, a Machine Mouse énekese.
„Próbáltuk megragadni a győzelem Pillanatát, amelyben reméljük gyakran lesz részük a lányoknak. Többet szerettünk volna egy egyszerű ’Hajrá Budaörs’-nél.” – tette még hozzá a zenekar dobosa, Ragadics Csaba. A dal szövegét Ficzkó András, és Ragadics Csaba, zenéjét pedig Dandó Zoltán szerezte.

 
Szöveg: Hatos Niki - Sajtóreferens

Sajtóanyag

Hatos Niki
Sajtóreferens
0670-210-1442
hatosnikolett@gmail.com
facebook.com/hatosnikolett


Fizetett hirdetés

Még több Blog Budaörsön

Több ezer nélkülöző család jut jó minőségű ruhához

40 000 ruhaadomány gyűlt össze a legnagyobb hazai jótékonysági ruhagyűjtő akcióban...

Mikulás és barátai
Karácsonyvárás és a Mikulás látogatása Biatorbágyon

Melyik országban milyen arcot ölt a Mikulás?

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Okt 14

CLASSIC BEAT CLUB
Szeretettel várjuk a Táncosokat és azokat is, akik csak élőzenét szeretnének hallgatni.
Budapest

Okt 04

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Okt 04

Számtalan szabadidős lehetőség, családi-és gyermekprogramok, finom ételek, zamatos boro......
Festői környezetben várunk mindenkit - számtalan szabadidős lehetőséggel! Nálunk jól
Balaton

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Budaörs

    

Partnereink
Facebook